Onze diensten

Oplossingen

Al onze oplossingen zijn gericht op het vergroten van je zelfkennis en zelfbewustzijn ten aanzien van wat jou diep van binnen drijft en intrinsiek motiveert in je werk en je werkrelaties.

Daarbij leveren onze oplossingen directe inzichten en praktische handvatten, waarmee je gericht aan de slag kunt gaan om de voldoening en het succes dat je in jouw werk en je werkrelaties ervaart, structureel te vergroten.

Online Drijfveren Scan (De Drive Scan)

Maak inzichtelijk wat jouw drijfveren zijn en welke waarden jij hanteert om jouw persoonlijke doelen te realiseren op het werk. 

Teamscan

Maak inzichtelijk welke drijfveren overheersen in jouw team zijn en zie in één oogopslag hoe je jouw team en elk teamlid intrinsiek motiveert om optimaal met elkaar samen te werken en maximaal te presteren.

Cultuurscan

Maak inzichtelijk welke drijfveren en waarden overheersen in de organisatie, op elke afdeling en bij elke medewerker. 

Recruitment software

Versterk het recruitmentproces en de onderbouw de keuzes die veelal op basis van een onderbuikgevoel worden gemaakt met concreet inzicht in de drijfveren en de waarden van jouw kandidaten.

Fysieke waardenkaarten en drijfverenspel

Maak op een snelle en leuke manier inzichtelijk wat de drijfveren van jouw cliënten zijn, verbeter hun zelfkennis, vergroot hun zelfbewustzijn en genereer concrete handvatten, waarmee je direct en gericht aan de slag gaat om het geluk en het succes dat zij in hun werk(relaties) ervaren structureel/duurzaam te vergroten.

Certificering, workshops & trainingen

Vraag een persoonlijke verdiepingssessie aan met een drijfverenexpert. Of organiseer een interactieve workshop voor jouw team om de onderlinge samenwerking te verbeteren met behulp van het inzicht in elkaars drijfveren en waarden.

Contact

0031-(0)20-5304353

Haarlemmerstraat 121, 1013 EN Amsterdam

Privacy & Data protection

Haal meer uit jezelf en je collega’s!