Onze diensten

Oplossingen

Het doel van onze oplossingen is om onze zelfkennis en ons zelfbewustzijn te vergroten ten aanzien van wat ons drijft op de werkvloer. En om je praktische handvatten mee te geven, waarmee je het geluk en het succes dat we in ons werk ervaren gericht vergroot.

Online drijfverenscan

De Drijfveren Scan is een intuïtieve online scan, waarmee je met behulp van geijkte beelden op een snelle, leuke en zuivere manier inzichtelijk maakt wat jouw sterkste drijfveren zijn.

Teamscan

Met de teamscan maak je inzichtelijk welke drijfveren overheersen in jouw team en zie in je in één oogopslag hoe je jouw team(leden) intrinsiek (wel en juist niet) motiveert.

Recruitment software

Met Mijn.scarfforce creëer je in een paar simpele stappen een zoekprofiel, nodig je werkzoekenden uit om de drijfverenscan in te vullen en zie je in één oogopslag of en in hoeverre er sprake is van een match op drijfveren.

Scarfforce drijfverenspel

Met de fysieke waardenkaarten en de 5 interactieve spellen maak je op een snelle en leuke manier inzichtelijk wat de drijfveren zijn van jouw cliënten. En ga je direct en gericht aan de slag met het verbeteren van hun zelfkennis en het vergroten van het geluk en het succes dat zij in hun werk(relaties) ervaren.

Certificering, workshops & trainingen

Voor organisaties die de onderlinge samenwerking binnen hun teams willen verbeteren, of degenen die als coach/trainer graag zelf aan de slag gaan met de oplossingen van Scarfforce, organiseren we tevens (op maatgemaakte) interactieve workshops, certificeringscursussen en kennisdagen.

Contact

0031-(0)20-5304353

Haarlemmerstraat 121, 1013 EN Amsterdam

Privacy & Data protection

Haal meer uit jezelf en je collega’s!