Combinatie Scan

49.00

Met de Combinatie Scan maak je op een snelle en leuke manier niet alleen inzichtelijk wat jouw persoonlijke zijn die jou intrinisiek motiveren in je werk, maar ook wat jouw sociale drijfveren zijn en wat jou intrinsiek motiveert om met anderen een team te vormen en (goed) samen te werken.

WAAROM DE DRIVE SCAN?

Gemiddeld zijn we al gauw 40 uur per week en een (zeer) groot deel van ons leven aan het werk. Reden genoeg om in jezelf en het geluk en het succes dat je in je werk ervaart te investeren en een baan te zoeken die invulling geeft aan jouw interne drijfveren en een situatie op het werk te creëren die jou gelukkig maakt en jou stimuleert om het beste uit jezelf te halen.

Het doel van deze scan is om je meer inzicht te geven in de drie belangrijkste invloeden die bepalend zijn voor het geluk en het succes dat je op het werk en in je werkrelaties ervaart:

  1. Jouw persoonlijke drijfveren: Wat drijft jou in deze fase van je leven?
  2. Jouw sociale drijfveren: Wat drijft jou als je samenwerkt met collega’s?
  3. Jouw waarden: Welke waarden hanteer je hierbij?

Onze drijfveren omvatten de persoonlijke doelen die we nastreven. Veelal onbewust hebben ze een zeer grote invloed op de emoties en het geluk we op de werkvloer en in onze werkrelaties ervaren. Ze bepalen of een situatie ons een goed of een slecht gevoel geeft, of die bijdraagt of juist afbreuk doet aan het geluk dat we op het werk en in onze werkrelaties ervaren, of een (werk)situatie/samenwerking ons wel of niet intrinsiek motiveert, hoe we hierop reageren en of we besluiten om ergens wel of juist niet vol voor te gaan. Daarbij beïnvloeden ze de prestaties die we leveren en hoe succesvol we samenwerken met anderen.

Het analyseren van je drijfveren helpt je niet alleen om te verklaren wat je tot nog toe veelal onbewust hebt gedaan met de resultaten die je tot nu toe hebt gekregen. Ook stelt het je in staat om heel gericht aan de slag te gaan en een situatie op het werk en in je werkrelaties te creëren, die een positieve invulling geeft aan je sterkste drijfveren en die je helpt om je eigen doelen/ambities te realiseren die je nastreeft.

Als je hierin slaagt dan verandert dit het werk dat je doet en het contact dat je met anderen hebt, van iets waarmee je in je primaire behoeftes voorziet, in iets waar je daadwerkelijk zingeving en voldoening uit haalt. Daarbij zal de situatie je van binnenuit prikkelen om het beste uit jezelf te halen en optimaal met anderen samen te werken.

Het doel van dit rapport is dan ook om je -daar waar mogelijk- te helpen om je zelfkennis te verbeteren en je bewustzijn te vergroten ten aanzien van wat jou drijft in je werk en je werkrelaties. En, om je praktische handvatten mee te geven, waarmee je direct en concreet aan de slag kunt gaan om een situatie op het werk en in je werkrelaties te creëren die daar een positieve invulling aan geeft.

 

nl_NLNederlands