Fysieke Waardenkaarten

275.00

Met de fysieke waardenkaarten van Scarfforce maak je op een snelle en leuke manier en samen met cliënten inzichtelijk welke persoonlijke en sociale drijfveren en waarden hen intrinsiek motiveren in hun werk.

Artikelnummer: SKU: fwk-001-01 Categorieën: , Tags: ,

Het geluk dat we in ons werk en onze relaties ervaren en het succes dat we hierbij oogsten hangt grotendeels af van de mate waarin we er in slagen om met het werk dat we doen en de interacties die we met onze collega's hebben, een positieve invulling te geven aan de strategie die we hebben ontwikkeld om zekerheid voor onszelf te creëren.

Het inzichtelijk maken van deze strategie en de unieke mix van drijfveren en waarden die hierbij een rol van betekenis spelen, geeft meer inzicht in de motor achter het geluk en het succes dat zij in hun werk en hun relaties ervaren. Het maakt ons meer bewust van wat we tot nog toe vaak onbewust hebben gedaan met de resultaten die we tot nu toe hebben gekregen. En vergroot onze zelfkennis ten aanzien van wat we nodig hebben om ons goed te voelen in onze (werk)relatie(s) en optimaal te kunnen presteren in ons werk. Ook levert het een concrete checklist op die je kunt gebruiken om de huidige situatie gericht te analyseren (welke drijfveren en emotionele verlangens worden momenteel wel, niet of onvoldoende ingevuld?) en helpt het om de gewenste situatie (welke drijfveren en verlangens dienen beter ingevuld te worden?) in kaart te brengen en hier gericht naar toe te werken.

Als je tijdens persoonlijke coachingssessies met cliënten, of in een workshop wenst te achterhalen wat cliënten drijft in hun werk of hun (werk)relatie(s) en wat hun waarden zijn, dan bieden de fysieke waardenkaarten uitkomst. Met deze waardenkaarten maak je op een snelle en leuke manier samen met je cliënten inzichtelijk wat hun sterkste drijfveren zijn.

  • wat gebeurt er met het geluk en het succes dat men in hun werk of hun relatie ervaart als de situatie verandert?
  • controleren van de situatie:
  • toepassen van de inzichten en gericht vergroten van het geluk en het succes dat men in hun werk of hun relaties ervaart