Wat drijft jou in je werk?

What Makes You Tick?!

Wat maakt jou nu ècht gelukkig en geeft jou een voldaan gevoel op het werk? Wat is het dat je diep van binnen nastreeft en dat jou van binnenuit (intrinsiek) motiveert om vol overgave aan de slag te gaan en samen te werken? 

Met de oplossingen van Scarfforce maak je op een snelle, leuke en zuivere manier inzichtelijk wat jouw drijfveren zijn en wat jij nastreeft als je aan het werk bent. En ook, welke waarden jij hanteert om deze doelen te realiseren.

Met de inzichten verbeter je je zelfkennis over wat jij nodig hebt in je werk en van anderen om je goed te voelen en optimaal gemotiveerd te zijn om maximaal te presteren en met anderen samen te werken. Daarbij ontvang je concrete handvatten en praktische tips die je direct kunt inzetten om een situatie op het werk te creëren, waarin de rol die je vervult en het werk dat je doet niet meer als werken voor je voelt, omdat je een innerlijk verlangen hebt om dit werk te doen. Of, om een nieuwe baan te zoeken die jou diep van binnen echt gelukkig maakt.

Persoonlijke drijfveren

Persoonlijke Drijfveren

Sociale Drijfveren

Waarden

Waarom inzicht in Drijfveren

Waarom?

Inzicht in Drijfveren

Onze drijfveren omvatten de persoonlijke doelen die we nastreven. Veelal onbewust hebben ze een grote invloed op de emoties en het geluk dat we op de werkvloer ervaren. Ze bepalen of een situatie ons een goed of een slecht gevoel geeft, of die ons wel of niet van binnenuit (intrinsiek) motiveert, hoe de samenwerking met onze collega’s verloopt, of we ons gelukkig voelen en we voldoening in ons werk ervaren en zelfs hoe we hier weer op reageren. Daarbij beïnvloeden ze de prestaties die we leveren en uiteindelijk hoe succesvol we in ons werk zijn.

Door je kennis te vergroten over wat jou diep van binnen drijft -en veelal onbewust- drijft in je werk en de waarden die jij hanteert om jouw persoonlijke doelen te realiseren, vergroot je je zelfbewustzijn ten aanzien van wat jij nodig hebt in je werk en van anderen om je goed te voelen en optimaal te kunnen presteren. 

Daarbij vergroot je jouw vermogen om sturing te geven aan je carrière, je emoties te controleren op de werkvloer, je intrinsieke werkmotivatie te managen, de samenwerking met anderen te verbeteren en je werkprestaties structureel te verbeteren.

Onze diensten

Oplossingen

Wat drijft jou in je werk? Met de oplossingen van Scarfforce vergroot je je zelfkennis en je zelfbewustzijn ten aanzien van jij diep van binnen nastreeft als je aan het werk bent en wat jou hierbij wel en juist niet intrinsiek motiveert om vol overgave aan de slag te gaan en/of samen te werken met anderen.

De oplossingen leveren heldere inzichten en praktische handvatten die je direct kunt inzetten om het geluk en het succes dat je in je werk en je werkrelaties ervaart, gericht en structureel te vergroten.

Online Drijfveren Scan (De Drive Scan)

Maak inzichtelijk wat jouw drijfveren zijn en welke waarden jij hanteert om jouw persoonlijke doelen te realiseren op het werk. 

Teamscan

Maak inzichtelijk welke drijfveren overheersen in jouw team zijn en zie in één oogopslag hoe je jouw team en elk teamlid intrinsiek motiveert om optimaal met elkaar samen te werken en maximaal te presteren.

Cultuurscan

Maak inzichtelijk welke drijfveren en waarden overheersen in de organisatie, op elke afdeling en bij elke medewerker. 

Recruitment software

Versterk het recruitmentproces en de onderbouw de keuzes die veelal op basis van een onderbuikgevoel worden gemaakt met concreet inzicht in de drijfveren en de waarden van jouw kandidaten.

Fysieke waardenkaarten en drijfverenspel

Maak op een snelle en leuke manier inzichtelijk wat de drijfveren van jouw cliënten zijn, verbeter hun zelfkennis, vergroot hun zelfbewustzijn en genereer concrete handvatten, waarmee je direct en gericht aan de slag gaat om het geluk en het succes dat zij in hun werk(relaties) ervaren structureel/duurzaam te vergroten.

Certificering, workshops & trainingen

Vraag een persoonlijke verdiepingssessie aan met een drijfverenexpert. Of organiseer een interactieve workshop voor jouw team om de onderlinge samenwerking te verbeteren met behulp van het inzicht in elkaars drijfveren en waarden.

Voor wie?

Onze aanpak

Intuïtieve onderzoeksmethode

De Online Drive Scan is een intuïtieve online scan waarmee je op een snelle en speelse manier inzichtelijk maakt welke drijfveren bij jou (of iemand anders) overheersen. Tijdens de scan worden achtereenvolgens 30 waardenkaarten getoond en kies je met behulp van de swipe-techniek welke van deze waarden je wel en niet (of minder) belangrijk vindt in je werk. Uit deze twee selecties kies je tot slot 7 waarden die je het meest en het minst belangrijk vindt, en rangschik je deze 7 waarden op volgorde van belang.

Na een kleine 10 minuten ben je klaar en zie je direct hoe jij scoort op alle drijfveren. Op het zelfde moment ontvang je per mail een gebruiksvriendelijke PDF-rapportage, waarin je een uitgebreide toelichting vindt bij jouw sterkste drijfveren. Daarbij worden concrete voorbeelden en praktische tips gegeven van werksituaties die je intrinsieke motivatie en de voldoening die je in je werk ervaart versterken of juist verminderen.

Zuiver

Geijkte beelden en een tijdsdruk voorkomen dat je tijdens het invullen van de scan rationeel nadenkt over je antwoorden en minimaliseren de kans dat je sociaal wenselijke antwoorden geeft en de resultaten bewust beïnvloedt.

Betrouwbaar

Zowel de waarden, de beelden en de onderzoeksmethode zijn uitgebreid en internationaal gevalideerd op basis van empirisch onderzoek onder meer dan 4.500 personen en hebben een bewezen validiteit van meer dan 95%. De scan is internationaal inzetbaar waar een westerse cultuur heerst.

Leuk om te doen

Het gebruik van gamification technieken en de korte invulduur vergroten daarbij het invulplezier en je betrokkenheid bij het beantwoorden van de vragen.

Contact

0031-(0)20-5304353

Haarlemmerstraat 121, 1013 EN Amsterdam

Privacy & Data protection

Haal meer uit jezelf en je collega’s!