HOE HET WERKT
Per aangekochte test ontvang je één unieke activatiecode. Met deze code activeer en start je de test. Het startscherm waar je de activatiecode invoert, vind je hier; https://selfscan.scarfforce.nl.

BETALING
De kosten bedragen €27,50 per test. De betaling verloopt via iDEAL via je eigen vertrouwde bankomgeving. Je betaling wordt real-time verwerkt.

LEVERTIJD
Als je de bestelling hebt geplaatst dan ontvang je de activatiecode(s) binnen 1 uur in je mail.

GELDIGHEID
De activatiecode blijft geldig tot 1 jaar na leverdatum en totdat de test eenmaal volledig is doorlopen en je terecht bent gekomen op de resultatenpagina, waarop de scores op de drijfveren en waarden staan weergegeven. Nadat de test eenmaal volledig is doorlopen, is de activatiecode niet langer geldig. Indien de test tussentijds wordt afgebroken, dan blijft de activatiecode geldig en kun je met deze code de test op een later moment opnieuw activeren en alsnog vanaf het begin doorlopen. Let op: Tussentijdse resultaten worden dus niet opgeslagen!

DOORSTUREN
Als je de test door iemand anders wilt laten invullen, dan kun je de activatiecode doorsturen naar de desbetreffende persoon en kan hij of zij de test met deze code activeren en doorlopen.

INVULLEN
Het invullen van de test duurt gemiddeld 5 minuten. De test is specifiek ontwikkeld voor een smartphone, maar kun je uiteraard ook prima invullen op een desktop (laptop/PC) en een tablet, mits het toestel een goede (standaard) verbinding heeft met het internet.

UITKOMSTEN
Nadat de test eenmaal volledig is doorlopen, kom je automatisch terecht op de resultatenpagina. Op deze pagina staan jouw scores op de drijfveren en waarden grafisch weergegeven en kun je met één druk op de knop het uitgebreide rapport downloaden, die je na afloop van de test ook automatisch per email ontvangt. In dit rapport vind je naast jouw scores een uitgebreide toelichting op je drijfveren en concrete voorbeelden van situaties die hier invulling aan geven. Ook zie je hoe jouw drijfveren en waarden zich verhouden tot de totale Nederlandse Beroepsbevolking en zie je op welke punten jij je onderscheidt. Aan het einde van het rapport vind je daarnaast een tweetal invuloefeningen. Deze oefeningen helpen je om je meer bewust te worden van de rol die die jouw drijfveren spelen in je werk en om direct aan de slag te gaan met de resultaten.

PRIVACY EN DATABEVILIGING
Scarfforce begrijpt en respecteert de noodzaak en de behoefte aan privacy om vertrouwelijke en op een veilige manier om te gaan met de testresultaten. Om deze reden hanteren we dan ook een strikt privacy en data security beleid gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

  1. De testresultaten blijven te allen tijde jouw eigendom en worden zonder jouw toestemming met niemand anders gedeeld.
  2. Alle testresultaten worden opgeslagen en beveiligd op de ISO-gecertificeerde servers van onze technische partner DataIM.
  3. De testresultaten worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.
  4. De internetverbinding, het versturen van persoonsgegevens en alle online aankopen worden beveiligd door een SSL verbinding.

RETOURNEREN
Wil je je bestelling herroepen? Nadat de activatiecodes zijn geleverd, heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van reden, afzien van je bestelling. Stuur in dat geval een email naar: sales@scarfforce.nl met vermelding van je naam, contactgegevens en de activatiecode(s) die je wenst te retourneren. Na ontvangst van je annulering ontvang je binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug. Na het verstrijken van de hierboven genoemde bedenktijd kunnen de activatiecodes niet meer geretourneerd worden.