PERSONAL DRIVE SCAN – BESTELLEN

SNEL EN GEMAKKELIJK BESTELLEN IN 5 STAPPEN:

 1. KLIK OP ‘BESTEL DE TEST HIER’
 2. VOER HET AANTAL TESTEN IN DAT JE WILT BESTELLEN
 3. NOTEER JE GEGEVENS EN GEEF EEN EMAILADRES OP WAAR JE DE ACTIVATIECODE(S) NAARTOE WILT LATEN STUREN
 4. VOER DE BETALING UIT VIA IDEAL
 5. NADAT JE DE BETALING HEBT UITGEVOERD, ONTVANG JE BINNEN 1 WERKDAG DE ACTIVATIECODE(S) IN JE MAIL
BESTEL DE TEST HIER

HOE HET WERKT
PER TEST DIE JE BESTELT ONTVANG JE ÉÉN UNIEKE ACTIVATIECODE. MET DEZE CODE ACTIVEER EN START JE DE TEST. HET STARTSCHERM WAAR JE DE ACTIVATIECODE INVOERT VIND JE HIER: WWW.SCARFFORCE.NL/PERSONAL-DRIVE-TEST

BETALING
DE TEST KOST €35,00 DE BETALING VERLOOPT VIA iDEAL EN VIA JE EIGEN VERTROUWDE BANKOMGEVING. DE BETALING WORDT REAL-TIME VERWERKT.

LEVERTIJD
NADAT JE DE TEST HEBT AANGESCHAFT, ONTVANG JE DE ACTIVATIECODE(S) BINNEN 1 WERKDAG AUTOMATISCH IN JE MAIL.

GELDIGHEID
DE ACTIVATIECODE BLIJFT GELDIG TOT 1 JAAR NA DE LEVERDATUM EN TOTDAT DE TEST EENMAAL VOLLEDIG IS DOORLOPEN. JE HEBT DE TEST VOLLEDIG DOORLOPEN WANNEER JE TERECHT BENT GEKOMEN OP DE RESULTATENPAGINA, WAAROP DE SCORES OP DE DRIJFVEREN EN WAARDEN STAAN WEERGEGEVEN. NADAT DE TEST EENMAAL VOLLEDIG IS DOORLOPEN, IS DE ACTIVATIECODE NIET LANGER GELDIG. INDIEN DE TEST TUSSENTIJDS WORDT AFGEBROKEN, DAN BLIJFT DE ACTIVATIECODE GELDIG EN KUN JE MET DEZE CODE DE TEST OP EEN LATER MOMENT OPNIEUW ACTIVEREN EN ALSNOG VANAF HET BEGIN DOORLOPEN. LET OP: TUSSENTIJDSE ANTWOORDEN WORDEN NIET OPGESLAGEN!

DOORSTUREN
ALS JE DE TEST DOOR IEMAND ANDERS WILT LATEN INVULLEN, DAN KUN JE DE ACTIVATIECODE DOORSTUREN NAAR DE DESBETREFFENDE PERSOON EN KAN HIJ OF ZIJ DE TEST MET DEZE CODE ACTIVEREN EN DOORLOPEN.

INVULLEN
HET INVULLEN VAN DE TEST DUURT GEMIDDELD 5 MINUTEN. DE TEST IS SPECIFIEK ONTWIKKELD VOOR EEN SMARTPHONE, MAAR KUN JE UITERAARD OOK INVULLEN OP DE DESKTOP (LAPTOP/PC) EN EEN TABLET. VOORWAARDE IS HET TOESTEL EEN GOEDE (STANDAARD) VERBINDING MET HET INTERNET HEEFT.

UITKOMSTEN
NADAT DE TEST EENMAAL VOLLEDIG IS DOORLOPEN, KOM JE AUTOMATISCH TERECHT OP DE RESULTATENPAGINA, WAAROP DE SCORES OP DE DRIJFVEREN EN WAARDEN STAAN WEERGEGEVEN. TEGELIJKERTIJD ONTVANG JE PER MAIL HET VOLLEDIGE RAPPORT WAARIN JE EEN UITGEBREIDE TOELICHTING VINDT OP JE DRIJFVEREN EN CONCRETE VOORBEELDEN WORDEN GEGEVEN VAN SITUATIES DIE HIER INVULLING AAN GEVEN. OOK ZIE JE HOE JOUW DRIJFVEREN EN WAARDEN ZICH VERHOUDEN TOT DE NEDERLANDSE BEROEPSBEVOLKING EN ZIE JE OP WELKE PUNTEN JIJ JE HIERVAN ONDERSCHEIDT. TOT SLOT, VIND JE EEN TWEETAL INVULOEFENINGEN DIE JE MEER BEWUST MAKEN VAN DE ROL DIE JOUW DRIJFVEREN EN WAARDEN SPELEN IN JE WERK EN JOU HELPEN OM DIRECT EN MET SUCCES AAN DE SLAG TE GAAN MET DE INZICHTEN.

PRIVACY EN DATABEVEILIGING
SCARFFORCE BEGRIJPT EN RESPECTEERT DE NOODZAAK EN DE BEHOEFTE AAN PRIVACY OM VERTROUWELIJKE EN OP EEN VEILIGE MANIER OM TE GAAN MET DE TESTRESULTATEN. OM DEZE REDEN HANTEREN WE DAN OOK EEN STRIKT PRIVACY EN DATA SECURITY BELEID GEBASEERD OP DE VOLGENDE UITGANGSPUNTEN:

 1. DE TESTRESULTATEN BLIJVEN TE ALLEN TIJDE JOUW EIGENDOM EN WORDEN ZONDER JOUW TOESTEMMING MET NIEMAND ANDERS GEDEELD.
 2. ALLE TESTRESULTATEN WORDEN OPGESLAGEN EN BEVEILIGD OP DE ISO-GECERTIFICEERDE SERVERS VAN ONZE TECHNISCHE PARTNER DATAIM.
 3. DE TESTRESULTATEN WORDEN NIET LANGER BEWAARD DAN NOODZAKELIJK.
 4. DE INTERNETVERBINDING, HET VERSTUREN VAN PERSOONSGEGEVENS EN ALLE ONLINE AANKOPEN WORDEN BEVEILIGD DOOR EEN SSL VERBINDING.

LEES HIER MEER OVER ONS BELEID HOE WE JOUW PRIVACY EN DATA BEVEILIGEN.

RETOURNEREN
WIL JE JE BESTELLING HERROEPEN? NADAT DE ACTIVATIECODES ZIJN GELEVERD, HEB JE 14 DAGEN BEDENKTIJD. BINNEN DIE TIJD KUN JE, ZONDER OPGAAF VAN REDEN, AFZIEN VAN DE BESTELLING. STUUR IN DAT GEVAL EEN EMAIL NAAR: SALES@SCARFFORCE.NL MET VERMELDING VAN JE GEBRUIKERSNAAM, ACCOUNTNAAM EN DE BESTELLING DIE JE WENST TE ANNULEREN. NA ONTVANGST VAN JE ANNULERING, ONTVANG JE BINNEN 14 DAGEN HET VOLLEDIGE AANKOOPBEDRAG TERUG. NA HET VERSTRIJKEN VAN BEDENKTIJD VAN 14 DAGEN KUNNEN DE ACTIVATIECODES NIET MEER GERETOURNEERD WORDEN.

DE PERSONAL DRIVE SCAN

VOORBEELD VAN HET RAPPORT

DE PERSONAL DRIVE SCAN

Zuiver en valide

 • Gevalideerde drijfveren

 • Gevalideerde waarden

 • Geijkte beelden
 • Impliciete vraagmethode

Laagdrempelig

 • Direct en internationaal inzetbaar

 • Op PC, tablet en smartphone

 • Direct resultaat

 • Voordelige tarieven

Snel en Fun!

 • Visueel

 • Spelelementen

 • Interactief

 • Korte invulduur