WHAT MAKES US TICK!

Scarfforce is opgericht door Rudmer van der Meulen en Gijs van Blokland, vanuit de observatie dat;

  • Relatief veel mensen behoefte hebben om hun zelfkennis en zelfinzicht te vergroten waarmee ze hun emoties, gedagingen en prestaties op de werkvloer beter kunnen controleren
  • Relatief veel organisaties behoefte hebben aan een laagdrempelige, efficiënte en leuke online oplossing die helpt om kandidaten echt goed te (pre-)screenen en hun personeel structureel gemotiveerd te houden.

Waar we ook keken, we zagen geen enkele drijfverentest die is gebaseerd op het meest recente inzicht in hoe ons brein de werkplaats ervaart en de 5 overkoepelende drijfveren die volgens hersenstudies daadwerkelijk onze emoties, motivatie en gedragingen sturen in deze sociale context; Securiteit, Verbondenheid, Autonomie, Status en Eerlijkheid.

Ook zagen we tot onze grote verwondering dat in het overgrote deel van alle drijfveertesten nog altijd een expliciete vraagstelling wordt gehanteerd, terwijl onderzoek en de praktijk al lang en breed hebben aangetoond dat deze opzet het geven van sociaal wenselijke antwoord stimuleert en veelal een vertekend beeld van de werkelijkheid oplevert.

Tot slot zagen we dat veel drijfveertesten nog altijd bijzonder gebruiksonvriendelijk zijn (met een lange invulduur van soms wel 45 minuten en saaie rechttoe rechtaan vragen), terwijl dat vandaag de dag toch echt niet meer nodig is, gezien de huidige technologische ontwikkelingen en de mogelijkheden die gamification ons biedt.

Rudmer is een analytische, creatieve en ondernemende geest die graag denkt in kansen. Hierbij combineert hij lef en gezond verstand graag in de juiste dosis en weet hij met zijn onuitputtelijke drive, zijn enthousiasme en nieuwe ideëen vrijwel altijd over te brengen op anderen. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van de psychologie en assessments is Rudmer een goede sparring partner voor jouw bedrijf wanneer het gaat om het vergroten van de betrokkenheid van het personeel of het versterken van het recruitmentproces.

Bel Rudmer op: 06 – 26 25 24 28

Gijs heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van slimme en state of the art online enquetes en software oplossingen, waarmee hij duizenden online onderzoeken heeft gefaciliteerd en talloze onderzoekers heeft geholpen om de gewenste inzichten boven water te brengen. Hij begrijpt als geen ander het spanningsveld tussen het invulplezier, de kwaliteit en de effectiviteit van een online enquete en weet hier optimaal balans in aan te brengen.

Bel Gijs op: 06 – 40 86 36 10

Contact

Telefoon: 020 – 530 43 53

Algemeen emailadres: Info@scarfforce.nl (voor meer informatie), of sales@scarfforce.nl (voor vrijblijvende offertes)

Bezoekadres

Wij zijn gevestigd op de Haarlemmerstraat 121 (1013 EN) in Amsterdam.

Scarfforce:

KvK-nummer: 65995813
BTW nummer: BTW NL106594151B01
IBAN: NL44 RABO 0309 9444 30