WHAT MAKES US TICK!

Scarfforce is opgericht door Rudmer van der Meulen en Gijs van Blokland, vanuit de observatie dat;

 • Inzicht in wat ons drijft in ons werk en onze relaties goed kan helpen om:
  • Te verklaren waarom we ons voelen en gedragen zoals we doen
  • Te voorspellen hoe we ons voelen, gedragen en presteren in een nieuwe situatie
  • Het geluk en het succes dat we op het werk en in onze relaties ervaren gericht te vergroten
  • Onze emoties en gedragingen beter te controleren
  • Onderlinge conflicten te verminderen
  • Meer uit onszelf en anderen te halen
  • De onderlinge samenwerking te verbeteren
 • Er nog geen enkele drijfverentest was die is gebaseerd op het meest recente inzicht in hoe ons brein de werkplaats ervaart en de 5 overkoepelende drijfveren die volgens de meest recente hersenstudies daadwerkelijk onze emoties, motivatie en gedrag sturen; Securiteit, Verbondenheid, Autonomie, Status en Eerlijkheid
 • Veel drijfveertesten nog altijd gebruiksonvriendelijk zijn (lange invulduur en niet leuk om te doen), terwijl het met de huidige techniek goed mogelijk is om een test te ontwikkelen die wel echt leuk is om te doen

ONS TEAM

Rudmer is een analytische, creatieve en ondernemende geest die graag denkt in kansen. Hierbij combineert hij lef en gezond verstand graag in de juiste dosis en weet hij met zijn onuitputtelijke drive, zijn enthousiasme en nieuwe ideëen vrijwel altijd over te brengen op anderen. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van de psychologie en assessments is Rudmer een goede sparring partner voor jouw bedrijf wanneer het gaat om het vergroten van de betrokkenheid van het personeel of het versterken van het recruitmentproces.

Bel Rudmer op: 06 – 26 25 24 28

Gijs heeft ruim 15 jaar ervaring met het ontwikkelen van slimme en state of the art online enquetes en software oplossingen, waarmee hij duizenden online onderzoeken heeft gefaciliteerd en talloze onderzoekers heeft geholpen om de gewenste inzichten boven water te brengen. Hij begrijpt als geen ander het spanningsveld tussen het invulplezier, de kwaliteit en de effectiviteit van een online enquete en weet hier optimaal balans in aan te brengen.

Bel Gijs op: 06 – 40 86 36 10

Sanne is misschien wel de belangrijkste kracht geweest achter de geweldige start die we met elkaar hebben hebben kunnen maken. Met ruim 10 jaar ervaring als office manager zorgt zij ervoor dat we een mooi en representatief kantoor hebben om in te werken met fijne werkplekken en waar alles aanwezig is en werkt zoals je je dat als kersverse start-up zou kunnen wensen. Sanne weet als geen ander om het overzicht te behouden, prioriteiten te stellen en met een stralende lach ervoor te zorgen dat het ons aan niets ontbreekt.

Bel Sanne op: 020 – 530 43 53

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

1,5 jaar geleden kwam Rudmer tijdens een landelijke HR presentatie de Personal Drive Scan presenteren. Binnen Hilton Garden Inn waren we op dat moment al een tijd op zoek naar een tool die inzichtelijk maakt wat onze medewerkers nu echt motiveert in hun werk, en die ons kan helpen helpt om de onderlinge samenwerking binnen het managementteam te verbeteren en de juiste medewerker op de juiste plek te krijgen.

Hierop zijn Rudmer, de General Manager van Hilton Garden Inn Leiden en ik met elkaar in gesprek gegaan en hebben we samen een project van een jaar opgezet. Hierbij hebben we eerst de drijfveren en waarden van alle MT-leden in kaart gebracht met behulp van de drijfverentest. En hebben we de uitkomsten vervolgens samen met de MT leden doorgenomen en besproken. Deze interactieve en leuke sessies hebben veel waardevolle en bruikbare inzichten opgeleverd over wat een ieder van ons als individu en ons als team drijft en motiveert, wat -op basis daarvan- wel en niet logisch is om van elkaar te verwachten en welke gewenste gedragingen we in de toekomst bewust dienen te stimuleren, willen we de onderlinge samenwerking verbeteren.

Vervolgens hebben we samen met Rudmer het optimale profiel concreet vormgegeven voor zowel de organisatie, als het management team en elke afdeling met behulp van de fysieke waardenkaarten en hebben we deze gewenste profielen vergeleken met de daadwerkelijke profielen. Deze exercitie heeft ons veel en waardevolle inzichten gegeven in wat ons als organisatie en afdeling drijft, motiveert en kenmerkt.

Daaropvolgend hebben we het profiel van elke afdeling doorgenomen met de desbetreffende afdelingsmanager(s) en hebben we hen concrete inzichten en handvatten meegegeven, waarmee zij de gedragingen van hun teamleden beter kunnen voorspellen en ze hun team nog beter kunnen motiveren en aansturen.

Uiteraard hebben ook wij te maken met in- en uitstroom van medewerkers. Daarom gebruiken we Mijn.scarfforce nu structureel als een recruitment tool om in de toekomst te borgen dat de drijfveren en de ambities van de nieuwe medewerkers die we aantrekken, overeenkomen met onze eigen ambities, en dat hun waarden goed samengaan met de waarden die heersen in onze eigen bedrijfscultuur. Iedere kandidaat die voor het tweede sollicitatiegesprek in aanmerking komt, laten we voorafgaand aan het gesprek nu eerst standaard een drijfverentest doen. Mijn.scarfforce ervaren we hierbij als een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform, waarop we de testen van alle kandidaten goed kunnen bewaren en de testresultaten snel kunnen bekijken en makkelijk kunnen analyseren.

Wij hebben altijd prettig samengewerkt met Rudmer en raden deze oplossing dan ook van harte aan bij elke organisatie die kampt met vergelijkbare vraagstukken.

Marlies Mackaaij
Human Resources Executive
Hilton Garden Inn Leiden

Met de oplossingen van Scarfforce leer je welke behoeften onbewust de gedragingen van je medewerkers sturen. Met dit inzicht kun je gericht aan de slag om het gewenste gedrag te stimuleren en de onderlinge samenwerking te verbeteren. Het is voor iedere leidinggevende een perfecte tool om meer uit je medewerkers te halen.

Vanessa Buurman, YAYS

CONTACT

Telefoon: 0031 (0)20 – 530 43 53

Algemeen emailadres: Info@scarfforce.nl (voor meer informatie), of sales@scarfforce.nl (voor vrijblijvende offertes)

ADRES

Bezoekadres:

Haarlemmerstraat 121
1013 EN Amsterdam

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK-nummer: 65995813
BTW nummer: BTW NL106594151B01
IBAN: NL44 RABO 0309 9444 30