Teamscan

Met de Teamscan maak op een snelle en leuke manier inzichtelijk welke drijfveren in jouw team en bij elk teamlid overheersen.

Het overzicht laat in één oogopslag zien wat jouw team en elk teamlid wel en juist niet intrinsiek motiveert om te presteren en met elkaar samen te werken en levert concrete handvatten om de intrinsieke werkmotivatie van jouw team beter te managen en de onderlinge samenwerking binnen jouw team te verbeteren.

Het vergroten van de intrinsieke motivatie van jouw team begint met de vraag; ‘Waarom werken mijn mensen?’

Bij veel organisaties zie je een groeiende belangstelling voor de mate waarin hun medewerkers voldoening in hun werk ervaren en zij intrinsiek gemotiveerd zijn om hun rol te vervullen en hun werk te doen. Geen onverstandige strategische keuze, gezien Rath & Harter in 2010 reeds hebben vastgesteld dat elke euro die geïnvesteerd wordt in het werkgeluk en de intrinsieke werkmotivatie, een positieve impact heeft op de betrokkenheid van het personeel en zich vijf keer terug betaalt.

Maar hoe stimuleer je nu dit biochemische systeem en zorg je dat je naast kundige, ook over gelukkige en betrokken teamleden beschikt die intrinsiek gemotiveerd zijn om te presteren en met elkaar samen te werken?

Met de Teamscan maak je op een snelle en leuke inzichtelijk welke persoonlijke en/of sociale drijfveren en waarden overheersen in jouw team. Het gebruiksvriendelijke overzicht laat in één oogopslag zien welke persoonlijke en sociale ambities het sterkst bij de teamleden leven en welke onderliggende emotionele verlangens het hardst om bevrediging schreeuwen en -veelal onbewust- hun gedragingen sturen.

Het overzicht helpt niet alleen om de huidige intrinsieke werkmotivatie van de teamleden te verklaren, maar ook om deze te versterken, de onderlinge samenwerking te verbeteren en ten slotte hun werkgeluk en prestaties te verbeteren. Ook helpt het overzicht om toekomstige gedragingen te voorspellen, kort (ziekte)verzuim te verlagen en je beste mensen voor je te behouden.

Over de Teamscan

Inzicht in één oogopslag in de drijfveren en waarden van jouw team en elk teamlid

Contact

0031-(0)20-5304353

Haarlemmerstraat 121, 1013 EN Amsterdam

Privacy & Data protection

Haal meer uit jezelf en je collega’s!

nl_NLNederlands