Bestel de online drijfverenscan

 • Klik op de scan je wilt bestellen
 • Voer het aantal scans in dat je hiervan wilt bestellen
 • Noteer je gegevens en geef een emailadres op waar je de activatiecode(s) naartoe wilt laten sturen
 • Voer de betaling uit
 • Nadat je de betaling hebt uitgevoerd, ontvang je binnen 1 uur de activatiecode(s) automatisch in je mail

Hoe het werkt

Activeringscode

Per scan die je bestelt ontvang je één unieke activatiecode. Met deze code activeer en start je de scan.

Betaling

 • De prijs voor een enkele scan (de Personal Drive Scan of de Social Drive Scan) bedraagt €35
 • De prijs voor de Combinatie Scan bedraagt €50

Deze bedragen zijn inclusief 21% btw. De betaling verloopt via iDEAL en je eigen vertrouwde bankomgeving. Je betaling wordt real-time verwerkt.

Levertijd
Nadat je de scan hebt aangeschaft, ontvang je de activatiecode(s) binnen 1 uur automatisch in je mail.

Geldigheid
De activatiecode blijft geldig tot 1 jaar na de leverdatum en totdat de scan eenmaal volledig is doorlopen. Je hebt de scan volledig doorlopen wanneer je op de resultatenpagina terecht bent gekomen, waarop jouw scores op de drijfveren staan weergegeven. Nadat de scan eenmaal volledig is doorlopen, is de activatiecode niet langer geldig. Indien de scan tussentijds wordt afgebroken, dan blijft de activatiecode geldig en kun je met deze code de scan op een later moment opnieuw activeren en alsnog vanaf het begin doorlopen. Let op: tussentijdse antwoorden worden dus niet opgeslagen!

Doorsturen
Als je de scan door iemand anders wilt laten invullen, dan kun je de activatiecode doorsturen naar de desbetreffende persoon en kan hij of zij de scan met deze code activeren en doorlopen.

Invullen
Het invullen van de scan duurt gemiddeld tussen de 5 en 7 minuten. De scan is specifiek ontwikkeld voor een smartphone, maar kun je uiteraard ook invullen op de desktop (laptop/pc) en een tablet. Voorwaarde hiervoor is dat het toestel dat je gebruikt een goede (standaard) verbinding met het internet heeft.

Uitkomsten
Nadat de scan eenmaal volledig is doorlopen, kom je automatisch terecht op de resultatenpagina, waarop jouw scores op de drijfveren staan weergegeven. Tegelijkertijd ontvang je per mail het volledige rapport waarin je een uitgebreide toelichting vindt bij je drijfveren en concrete voorbeelden worden gegeven van situaties die hier wel en juist geen invulling aan geven.

Privacy en databeveiliging
Scarfforce begrijpt en respecteert de noodzaak en de behoefte aan privacy om vertrouwelijke en op een veilige manier om te gaan met jouw scanresultaten. Om deze reden hanteren we dan ook een strikt privacy en data security beleid gebaseerd op de volgende uitgangspunten:

 • Jouw scanresultaten blijven te allen tijde jouw eigendom en zullen zonder jouw toestemming met niemand anders worden gedeeld.
 • Jouw scanresultaten worden opgeslagen en beveiligd op de iso-gecertificeerde servers waar niemand bij kan.
 • Jouw scanresultaten worden niet langer bewaard dan noodzakelijk.
 • De internetverbinding, het versturen van persoonsgegevens en alle online aankopen worden goed beveiligd met behulp van een ssl verbinding.

Lees hier meer over ons beleid hoe we jouw privacy en data beveiligen.

Retourneren
Wil je je bestelling herroepen? Nadat de activatiecodes zijn geleverd, heb je 14 dagen bedenktijd. Binnen die tijd kun je, zonder opgaaf van reden, afzien van de bestelling. Stuur in dat geval een email naar: sales@scarfforce.nl met vermelding van je gebruikersnaam, accountnaam en de bestelling die je wenst te annuleren. Na ontvangst van je annulering, ontvang je binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug. Na het verstrijken van bedenktijd van 14 dagen kunnen de activatiecodes niet meer geretourneerd worden.